Pieczywo

Prażak BIO

Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Bułka orkiszowa graham BIO

    Bułka orkiszowa graham BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Żytomir BIO

    Żytomir BIO

    Chleb żytni razowy

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Płaskur BIO

    Płaskur BIO

    Chleb z płaskurki z siemieniem lnianym

    Skład: mąka z płaskurki pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, siemię lniane, płatki owsiane, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483