Pieczywo

Ciabatta orkiszowa BIO

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 300 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Big Mak BIO

    Big Mak BIO

    Skład: podmłoda orkiszowa BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, jajka BIO, masło BIO, olej rzepakowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, cukier trzcinowy BIO, woda, mak.

  • Bułka orkiszowa BIO

    Bułka orkiszowa BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Prażak BIO

    Prażak BIO

    Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483