Pieczywo

Jagrycz BIO

Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

Skład:

mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 400 g

Może zawierać orzechy i sezam.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Bułka orkiszowa BIO

    Bułka orkiszowa BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Ziarmóż BIO

    Ziarmóż BIO

    Chleb na zakwasie z Krzycy o niskiej zawartości węglowodanów. IG=34

    Skład: zakwas z Krzycy Bio, siemię lniane Bio, pestki słonecznika Bio, pestki dyni Bio, babka płesznik Bio, babka jajowata Bio, nasiona Chia Bio, mąka z topinamburu Bio, kozieradka Bio, woda, sól kłodawska kamienna.

  • Mazurek z kajmakiem

    Mazurek z kajmakiem

    Skład: więcej informacji wkrótce.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483